Mobirise Web Page Builder

SPREIDING , SPREIDING, SPREIDING

Gespreid beleggen met beleggingsfondsen

Keuze uit wereldwijde selectie van topfondsen

Troeven van tak 23:

* Gespreide investering
* Dynamische Stop Loss
* Automatisch herbeleggen
* Géén roerende voorheffing !!

De financiële opties samen: extra gemoedsrust voor u!

De combinatie van de verschillende opties is mogelijk: door ze te combineren, wordt er een krachtig wapen gecreëerd om uw investering te beschermen.

Deze verschillende financiële opties zijn mogelijk binnen de beleggingsverzekering Allianz Invest (Allianz )

FONDSENAANBOD CRELAN


Onze profielfondsen op maat van uw profiel !
 

Door in te tekenen in onze profielfondsen, belegt u in kwaliteitsfondsen geslecteerd door Amundi Asset Management volgens een eigen selectiemethodiek die kwantitatieve en kwalitatieve criteria combineert.

De doelstelling van het beheer van dit fonds is een aantrekkelijk rendement te genereren door te beleggen in een selectie van aandelenfondsen, obligatiefondsen en gediversifieerde fondsen die alle soorten beheer, activiteitensectoren en geografische regio's dekken. Regelmatig en in functie van de marktomstandigheden, zal Amundi Asset Management een selectie maken van fondsen waarin het fonds zal investeren. 


Details: klik hieronder !

WELK RENDEMENT HAALDE U HET VOORBIJE JAAR ? 

--------------

Op zoek naar alternatieven
voor uw spaarboekje?


Op zoek naar alternatieven voor uw spaarboekje? Beleggingsfondsen zijn een interessante optie om uw geld beter te spreiden. Maar welk fonds past bij uw persoonlijke ambities? Hoe volgt u uw portefeuille op? En wanneer is het tijd om te verkopen? We zetten u op weg met concrete tips en gunnen u een blik in ons aanbod van fondsen. 

Om u beleggingsadvies te geven dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie baseren wij ons op uw risicoprofiel. Als u nog niet over een risicoprofiel beschikt of wanneer dat aan herziening toe is, zullen we dat tijdens ons gesprek in orde brengen.

Fondsen in functie van risicoprofiel 

Rendement :
Het ene fonds is het andere niet ....

Flexibele fondsen willen u een degelijk jaarrendement bezorgen - pakweg tussen 3 en 5 procent - en streven tegelijk naar kapitaalbehoud. Om dat te bereiken switchen ze tussen activaklassen (aandelen, obligaties, grondstoffen...) en zijn ze niet te beroerd ruim in cash te zitten.